Wysłany: 2009-03-26, 00:27
No dobra to ja zapytam czy jest coś może dla osoby w wieku 16-17 lat , jakieś ulotki albo co, może jakaś weekendowa robotka ... Jestem otwarty na propozycje ;]
Bardzo kulturalna, opiekuńcza , solidna w swej pracy emerytka podejmie od razu opieke na dzieciakami.
Proszę dzwonić pod numer:510 556 758
Podejmię pracę natychmiast!!!
Wysłany: 2009-04-13, 11:20 Język niemiecki- tłumaczenia, korepetycje. TANIO!
Student III roku filologii germańskiej Uniwersytetu Jagiellońskiego udzieli korepetycji na każdym stopniu zaawansowania językowego i w dowolnym przedziale wiekowym. Posiadam doświadczenie w udzielaniu korepetycji, własne materiały, przygotowywałem do matury i egzaminów na studia. Cena- 25zł/60min.
Tłumaczenia NIE przysięgłe- 20-30zł za A4.
Mam 16 lat, potrzebuje zarobić jakiekolwiek pieniądze, najlepiej jakby to była jakaś praca w weekendy, roznoszenie ulotek czy coś podobnego. Proszę o pomoc.
Myjnie, restauracje, bary, praca sezonowa się właśnie zaczyna... trzeba chcieć to się coś wg. mnie znajdzie ale kokosów z tego nie będzie. Kliknij tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum