Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
[Pomoc w wyborze telefonu] z WiFi, Symbianem
Author Message
waldex
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Posted:    [Pomoc w wyborze telefonu] z WiFi, Symbianem [ !!! ]

Jak w temacie, zależy mi na WiFi i symbianie w telefonie. Póki co jedyny w tej klasie cenowej to nokia e51 http://www.nokia.pl/A4680088 inne nie znalazłem. Słaby parat do przeżycia, na muzyce z tela w ogóle mi nie zalezy, jeśli byłby lepszy aparat niż 2mpix byłby to większy plus.
W grę wchodzi jedynie zakup telefonu nowego, allegro, komisy telefonów.
Do marki telefonu nie przywiązuję znaczenia, ważna dla mnie jest funkcjonalność i bezawaryjność.
Proszę o opinie i propozycje.
Dzięki z góry.

dianawiel
Dojeżdża PKSem

Posted:     [ !!! ]

Nokia N95, N96.

Gregg Sparrow
[Deleted]

[quote="dianawiel"]Nokia N95, N96.[/quote]
Tylko że one nie kosztują 700Pln tylko conajmniej 2 razy tyle.

waldex

[quote="dianawiel"]Nokia N95, N96.[/quote]
Fajne, ale po pierwsze nie ta półka cenowa (powyżej 900 zł) i straszne cegły (choc to bym jeszcze znośne).

OgioN
Mieszka pod Wieluniem

Poszukaj coś z HTC/SPV na allegro tylko że tam jest Windows Mobile.

Chudyy
Ma stragan na targu

SE p990i

dianawiel
Dojeżdża PKSem

Panowie troche przesadzają uzywana N95 mozna kupic w granicach 700-800zł. A czy to ceglowka, dyskutowalabym.

Poju
Przejeżdżał przez Wieluń

Hej,

Nie chce nic w tym wątku oferować, ale mam na sprzedaż n95 w stanie idealnym, kompletna za ok. 600 zł.

Za 800 zł można kupić n95-2 w idealnym stanie.

[quote="waldex"]straszne cegły[/quote]
Nie zaliczyłbym ich. Są w średniej klasie lekkości.

waldex

Odgrzewam, jakieś propzycje? Te powyższe nie pasują, a Poju już sprzedał tel.

drybl4s^
Przejeżdżał przez Wieluń
:))

Nokia n82, całkiem fajna ;) już 0.5roku mam i nie było żadnych problemów

Administrator
Administrator

A dlaczego koniecznie Symbian? Windows Mobile całkiem dobrze się sprawuje, dostępna jest masa softu pod ten system. Ja mam HTC TyTN II + Automapa gratis. Przyznam że ten zestaw sprawuje się lepiej niż fabryczna nawigacja w samochodzie. Z telefonu jestem bardzo zadowolony. Nokia niestety zeszła na psy - materiały z których wykonana jest obudowa są fatalnej jakości, slidery posiadają bardzo duże luzy (w fabrycznie nowych telefonach!), obudowy są źle spasowanie. Cała seria N jest naprawdę bardzo kiepsko wykonana. Nie będę wspominał jak wyglądają Nokię po kilkumiesięcznym użytkowaniu...

miko 005
WIELUNIAK

http://www.ceneo.pl/Telefony_komorkowe Jak mogę wtrącić swoje trzy grosze, to zacznij od przejrzenia strony, od której zacząłem tego posta. Też jestem na etapie szukania czegoś dla siebie, i powiem że im więcej czytam, słucham, analizuję, tym głupszy jestem niż na początku. Dlaczego? Im wybór większy tym gorzej :shock: :) W powyższym linku możesz sobie zaznaczyć wszystkie opcje jakie Cię interesują, odnośnie ceny, modelu, itd. Wybór jest spory, fakt, ale jak się czyta te wszystkie komentarze to ………, głowa puchnie ;) . Boję się że do 1000 złotych możesz mieć problem z WiFi, symbian owszem.

Acha, takie moje typy to między innymi (wszystkie ceny z 13 grudnia, minimalne w ceneo); Nokie: [b]N81[/b] 887zł; [b]N73[/b] 655zł; [b]E71[/b] 1177zł; [b]N82[/b] 1128zł; [b]N80[/b] 1220zł; [b]E65[/b] 684zł; [b]N70[/b] 499zł; [b]6110[/b] 688zł;
Sony Ericsson [b]C702[/b] 648zł.

Powodzenia życzę :razz: :lol: .

[b]PS.[/b]Trzeba jeszcze pamiętać o jednym, to co rajcuje jednych, może się okazać kichą dla drugich :D

d@vid
Ma stragan na targu

[quote="Administrator"]A dlaczego koniecznie Symbian? Windows Mobile całkiem dobrze się sprawuje, dostępna jest masa softu pod ten system. Ja mam HTC TyTN II + Automapa gratis. Przyznam że ten zestaw sprawuje się lepiej niż fabryczna nawigacja w samochodzie. Z telefonu jestem bardzo zadowolony.[/quote]
Również posiadam nawigację na PPC z obsługą GSM i może średnio polecam do tego właśnie celu Windowsa Mobile ale jak najbardziej przydatne ;] szczególnie gdzie nie ma dostępu do Internetu itp.

wieluniaczek
Przyjeżdża na zakupy
czujny obserwator

[quote="Administrator"] Ja mam HTC TyTN II + Automapa gratis[/quote]
Też takowy posiadam i jestem zdowolony tak bardzo że drugi służbowy jaki teraz kupiłem to HTC Diamond z Automapą)

Administrator
Administrator

Polecam serwis Telepolis można tam znaleźć testy większości telefonów:
http://telepolis.pl/artykuly.php

Wracając do nawigacji to przewaga HTC z Automapą nad fabryczną navi wynika z dokładności Automapy (np naniesienie na mapy wszystkich budynków w większych miastach itd). Fabryczne nawigacje w samochodach mają zdecydowanie mniej dokładne mapy, jest jednak jedna cecha której nigdy nie będą miały nawigacje PPC. Fabryczna navi jest połączona z elektroniką samochodu, dzięki czemu nawet w przypadku utraty sygnału GPS dzięki informacjom z żyroskopu oraz prędkości obrotu poszczególnych kół może nawigować przez kilkanaście km bez żadnej łączności z satelitami.

[ CLOSED ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: