Dzisiaj byli gorsi i tyle, nie wiem dlaczego uważano Włochów za gorszych od nas. Pozom był bardzo wyrównany a w zagrywce byli o klasę lepsi.
_________________ "All this chaos in heads of quarter intelligentsia comes from that science
is really not for everybody."
[Hugo Steinhaus "Memories and Notes"]
Miało być medalowo, a wyszło jak zawsze - medalami pochwalić się mogą ci, o których nawet nie było słychac, że na olpmpiadę jadą No, ale utarli nosa faworytom i może to chy zmusi do większej pracy, a nie tylko chwalenia się w tv
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Mnie najbardziej zawiedli pływacy. Liczyłam na medal Otylii Jędrzejczak, Pawła Korzeniowskiego i Mateusza Sawrymowicza, a tu niestey taka przykra niespodziank, bo żaden nasz pływak nie zdobył medalu
Poza tym więcej można było wymagać od siatkarzy i piłkarzy ręcznych, ale cóż wyszło jak wyszło
Te Igrzyska pokazały jak dużo nam brakuje do światowej czołówki.
Jeśli będzie nadal tak jak jest to nie widzę szansy na poprawę dorboku medalowego w Londynie
Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 743 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-08-25, 20:21
Ewka87 napisał/a:
Mnie najbardziej zawiedli pływacy
Mnie też. Do tego siatkarze, szczypiorniści, kajakarze i Gruchała. Dobrze, że jest choć tyle, ile było w Atenach, bo po pierwszym tygodniu zapowiadało się fatalnie.
Miało być medalowo, a wyszło jak zawsze - medalami pochwalić się mogą ci, o których nawet nie było słychac, że na olpmpiadę jadą No, ale utarli nosa faworytom i może to chy zmusi do większej pracy, a nie tylko chwalenia się w tv
zamiast pisać w tematach sportowych polecam dział telenowele lub moda damska.
Tak jak napisałaś o Leszku Blaniku nikt nie słyszał, podobnie o niepokonanej, zwanej terminatorami czwórce podwójnej w wioślarstwie. Wprawdzie mieli ostatnio dwie małe wpadki, ale poza tymi dwiema przegranymi od wielu lat są niepokonani. Rzeczywiście, nikt o nich nie słyszał, no może poza tymi, którzy się sportem interesują i zamiast oglądać tvn style, czasem przeczytają coś w Przeglądzie Sportowym. Maja w kolarstwie, tez totalnie anonimowa dla laików, a tu w czołówce pucharu świata od kilku lat, no ale warto powielać laickie texty z różnych mediów.
Gratuluje wiedzy i odwagi w pisaniu postów!!!!
PS. A może tak sama zaczniesz pracować dla dobra polskiego sportu zamiast wypisywać takie dyrdymały?
chlopczyk, czyli wg ciebie laicy nie powinni się wypowiadać w sprawach sportu, tak? Czyli ten temat powinien być tylko i wyłącznie dla zagorzałych fanów sportu?
Takie odniosłam wrażenie po twojej wypowiedzi.
Jedni się lepiej znają inni mniej ale to nie znaczy ze nie mogą się wypowiedzieć na temat sportu.
Jeśli chodzi o olimpiadę to także jestem rozczarowana co niektórymi sportowcami ale jak to się mówi: raz na wozie raz pod wozem.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2008-08-26, 11:42
chlopczyk napisał/a:
Maja w kolarstwie, tez totalnie anonimowa dla laików, a tu w czołówce pucharu świata od kilku lat, no ale warto powielać laickie texty z różnych mediów.
Maja nie jest anonimowa tylko nikt nie wymieniał jej jako kandydatki do medalu z powodu ostatniego występu przed Igrzyskami bodajże mistrzostwa świata to były które sobie odpuściła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum