Wysłany: 2007-03-01, 14:49 Szukam firmy do budowy domu
cześć,
Może ktoś z Was mógłby mi polecić jakąś sprawdzoną i solidną firmę budowalną z okolic Wielunia (chyba, że mogą dojechać ), której mógłbym zlecić budowę domu od A do Z ?
Może ktoś z Was budował niedawno dom i zna taką firmę ???
Wysłany: 2007-03-01, 17:07
raczej metoda tradycyjna - jakoś nie mam przekonania do domów drewnianych, chociaż wiem, że nie ma żadnych racjonalnych przesłanek co do ich dyskryminowania...
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-03-01, 20:57
no to tu za dużo nie pomogę...
ale mimo to służę adresami z sieci tego co mam z okolic
domy z bali - Skierniewice www.jag.com.pl
domy drewniane konstrukcja szkieletowa www.makaoz.pl Pruszków/k.Łasku
domy z prefabrykatów (system szwedzki) www.mabudo.pl (Zd. Wola)
no i przyda się pewnie namiar na więźbę dachową, to najbliżej bo Rychłowice www.wiazar.pl
a tak w ogóle to warto zaliczyć imprezę typu targi budowlane, szkoda że nie byłeś teraz w Łodzi bo były w ostatni weekend lutego...
ale pewnie będą gdzie indziej też i to szybko
Jest teraz bardzo ciężko znależć firmę budowlaną .Dobre i solidne firmy mają terminy WOLNE na przyszły rok.Ale mogę polecić firmę wykończeniową wnętrza,rygipsy, tapety,płytki, tynki ozdobne i wiele innych, naprawdę robią solidnie. :
Wysłany: 2007-03-02, 11:05
wielkie dzieki za pomoc. Co do wolych terminów - niesamowite, że już trzeba zamawiac na rok nastepny , ale cóż...chętnie bym to zrobił - tylko komu mam ją zlecić !!!;)
a tak nawiasem mówiąc to podawajcie sprawdzone namiary na fachowców z różnych dziedzin - kto wie komu i kiedy mogą się one przydać !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum