Pomogła: 12 razy Wiek: 43 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-07-21, 07:55
Cytat:
zdrowia nie chcę sobie marnować. Ani pieniędzy.. A przyjemność z tego żadna.
bardzo madra dziewczynka z ciebie, ja tez doszlam do tego wniosku ale dopiero po 8 latach palenia
ale rzucilam i baaaardzo sie z tego ciesze
nie przeszkadza mi dym papierosow w knajpie, ale faktycznie ubrania nie pachna tak jak po praniu w Lenorze ja jestem za paleniem w lokalach i za dobra wentylacją
Ja nie pale. Nie powinno być absolutnych zakazów lecz nakaz aby w kawiarniach i pubach wydzielano część lokalu dla niepalących. To byłby rozsądny kompromis. Na drzwiach do lokalu powina wisieć plakietka czy w lokalu wolno palić. To ułatwiłoby klientom wybór odpowiadającego im lokalu.
Można również zaproponować aby same lokale wprowadziły dni w tygodniu w które obowiązywałby zakaz palenia. Wtedy także niepalący mogliby z przyjemnością skorzystać z oferty lokalu.
Ja palę od wielu lat ale czasami przeszkadza mi zbyt duża ilość dymu w lokalu myśle,że wydzielanie miejsc dla palacych jest bardzo dobrym pomysłem chociaz nie wygodnym dla palaczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum