W związku z pojawiającym się zamieszaniem wokół ankiety - jakie macie plany?
Jeśli dopisanie jednego punktu to wypadałoby skasować wyniki i zacząć ankietę od nowa - biorąc pod uwagę że oddano już ok 1/3 głosów oddanych w zeszłym roku.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
ourson, ale przeżyjesz jakoś? Chyba nikomu się nic przez to nie stanie...
Poza tym ludzie czasem tak durnie ujmują swoje argumenty do ankiet, że aż nie wiadomo, jak to ubrać w słowa i czy w ogóle podejmować akcję umieszczania czegoś takiego w ankiecie. To jest zabawa, nikt przez to nie zginie, ani do więzienia nie pójdzie Co najwyżej jedna opcja będzie miała mniej o 3 głosy.
Podzielam zdanie oursona.
Wg.mnie nie naruszałbym ankiety, która już niestety ruszyła z dużą jak na początek frekwencją.
Widzę, że się pośpieszyliście z wnioskami.
ourson, ja nie wierzę... nie chce mi się polemizować... po prostu punkt miał zostać dodany w trakcie tworzenia ankiety, nie został, został dodany po jej stworzeniu. Został to został, na (słowo wymoderowano) drążyć temat?
No niestety zgadzam się z oursonem. Nie rozumiem dlaczego ten jeden punkt nie został chyba jako jedyny dodany od razu. Czy było to zwykłe niedopatrzenie czy też celowe działanie. Nawet jeśli to tylko zabawa to odbija się dość szerokim echem w lokalnej społeczności. A pominięty punkt miałby moim zdaniem spore szanse na zwycięstwo.
Widzę, że wyrozumiałości tutaj zero, a jedynie pretensje.
Nie tyle chodzi o pretensje tylko o to, żeby nie udawać, że nic się nie stało.
Nie zrozumcie mnie źle - wiem, że teraz jakiekolwiek zmiany czy zerowanie ankiety i zaczynanie na nowo, będzie źle widziane przez użytkowników. Natomiast nie udawajmy też, że nic się nie stało. Nastąpił błąd - zapewne przypadkowy, i należałoby to uznać.
Wiem że trudno przyznać się do pomyłki, ale niestety ta nastąpiła. Tyle że teraz już musztarda po obiedzie.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-01-23, 12:34
Uważam, że nie powinniśmy aż tak bardzo przeżywać. Jak nie była dodana to pojawił się głos "dlaczego", jak dodalismy, to pytanie "i co?". Gdyby w ogóle nie była dodana to by były jeszcze większe pretensje. Ta decyzja o dniach powiatu nie wpłynęła aż tak mocno na 2012 rok bo była podjęta 28.12.2012. Dodalismy ta opcję na drugi dzień, a nie tydzień później. Tak jak Ferbik pisze - to tylko zabawa.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum