w internecie zapewne będzie pełno streamów gdzie nie będzie trzeba płacić.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-09-15, 08:56
xoxov][, tylko jakość większości to pikseloza której się nie da oglądać . Jak bedziesz cos miał to wklejaj
pierwszy stream ...http://pl-sport.tv/index.html
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-11-13, 14:33
Jak po walce Kliczko vs worek bokserski ?? , dopiero teraz oglądnąłem walkę . Żal patrzeć , ósma runda nawet mnie bolała .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2012-11-28, 18:41
Już w sobotę
WARR C i p e k !!
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2012-11-29, 20:41
Gala zapowiada się ciekawie. Szkoda, że Mamed nie powalczy z Melvinem Manhoefem choć pojedynek z Grovem zapowiada się też ciekawie.
Rewanż Sowińskiego z Jewtuszko też powinnien być ciekawy. Jestem ciekaw występu kobiet - powalczy koleżanka mojego przyjaciela z MMa Karolina Kowalkiewicz, którą miałem okazje zobaczyć w akcji (niejeden facet dostał łomot na treningu ).
Wysłany: 2012-11-30, 13:10
Najbardziej czekam na walkę Borysa z Aslambkiem i Michała z Rodneyem .
Chyba jedna z najlepszych rozpisek kaesdabliu do tej pory .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum