Jak można dyskutować z kimś, kto nigdy nie był na meczu, i myśli, że podstawowy asortyment kibica to pałki i kastety?
Byłem na meczu. Co prawda nie bywam co tydzień, ale to co widzę w mediach (nie tylko TVN i GW) pokazuje mi dobitnie jaki poziom prezentuje stadionowa bandyterka.
Pytanie pozakonkursowe - w jakim jesteście wieku, stadionowi "patrioci"?
Jak można dyskutować z kimś, kto nigdy nie był na meczu, i myśli, że podstawowy asortyment kibica to pałki i kastety?
Byłem na meczu. Co prawda nie bywam co tydzień, ale to co widzę w mediach (nie tylko TVN i GW) pokazuje mi dobitnie jaki poziom prezentuje stadionowa bandyterka.
Pytanie pozakonkursowe - w jakim jesteście wieku, stadionowi "patrioci"?
A co Ty z policji jesteś? Może jeszcze nasze dane osobowe chcesz?
Po treści wpisu wnioskuję, że max. 20 lat
Nie interesują mnie twoje dane. Tylko się upewniam, że poziom akceptacji "stadionowego patriotyzmu" jest odwrotnie proporcjonalny do wieku...
Nie interesują mnie twoje dane. Tylko się upewniam, że poziom akceptacji "stadionowego patriotyzmu" jest odwrotnie proporcjonalny do wieku...
Powiedziała to osoba, która "młyn" widziała tylko na zdjęciach.
Powiedziała to osoba, która "młyn" widziała tylko na zdjęciach.
Jak patrzę na tych wszystkich pikoli, januszy, i nieogarniętych przebierańców z trąbkami to mi się rzygać chce! Jeden z drugim hymnu nie zna bo już w pierwszym zdaniu robi błąd a na mecz reprezentacji się pcha! Nic dziwnego że Tomasz Zimoch się zagotował po meczu z Rosją i krzyczał w mediach: jak mogą rosjanie wnieść flagę sektorową na stadion i przekrzyczeć Polaków będących w zdecydowanej przewadze? Odpowiadam: chcieliście gamoni na stadionach to ich macie! a już szczytem bezczelności było pismo z PZPNu do Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Kibiców (potocznie wiadomo że zarządzanego przez kiboli) z prośbą by przysłali grupę by ogarnęła doping. Cyrk to mało powiedziane! Na szybko szyli flagę Polski (sektorówkę) by też zabłysnąć. A i tak dali dupy rozwijając ją w czasie hymnu Czech. Takie sektorówki a nawet dwa razy większe to posiada większość ekip z ekstraklasy a nawet niższych lig... Wszyscy podniecają się dopingiem pijanych Irlandczyków którzy zabłysnęli z jedną pieśnią. A przyjdź jeden z drugim na mecz ekstraklasy i zobacz jak się jedzie z dopingiem! pierwsza lepsza ekipa z naszej ligi by ich rozjechała dopingiem!
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-06-21, 23:47
A ja Tobie polecam wybrać się na jakiś mecz EURO i zobaczyć jaka panuje tam atmosfera.
Kreujecie swoje poglądy na artykułach z pismaków rządnych sensacji. Szukacie na siłę konfliktu. Zamknijcie się w jakimś budynku z arsenałem siekier,pałek, noży i bijcie do momentu aż przeżyje tylko jeden w imię jakiś gó.... polskich klubów.
Spędziłem cały poniedziałek w Gdańsku - od rana do wieczora stare miasto, potem mecz i chodzenie po ulicach do ok 2 godziny w nocy. Zero agresji, wszyscy uśmiechnięci, kibice Hiszpanii i Chorwacji pomimo tego że często pijani bawili się razem. Przez cały dzień nie widziałem ani jednego agresywnego zachowania !
Zgodzę się z tym, że ta impreza to jedna wielka komercja ale emocje ludzi są prawdziwe...
Sorry za jakość ale fotki i film robione rewersem biletu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum