|
gdzie naprawic stacyjke? |
| Author |
Message |
dislike
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted: gdzie naprawić stacyjkę?
|
[ !!! ]
|
|
| Gdzie w Wieluniu lub okolicy naprawić stacyjke w fjordzie? Da się przekręcić tylko to 1. pozycji. |
|
|
|
|
zbigie
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Wg mnie nie masz chyba za dużych możliwości. Pytanie jak stara jest ta stacyjka i co jest powodem usterki. Gdy ja miałem problemy ze stacyjką mechanik wysłał mnie do salonu po nową za 600 zł, jednak nie posłuchałem go, pojechałem na szrot i kupiłem za 40 zł używkę i działa już dwa lata. Problem tylko w tym, ze trzeba mieć dwa klucze - do stacyjki i do zamków. |
|
|
|
|
Acree
Mieszka pod Wieluniem Gendo Addict

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Moja kolezanka ma w skodzie komplet trzech kluczy, kazdy do czego innego : D mozesz tez zrobic obejscie stacyjki za pare zlotych i odpalac z guziczka : > |
|
|
|
|
red
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Elektryka u Kubasika, Wieluń, Plater 5. |
|
|
|
|
dislike
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
red, dzíeki za sugestie.
Coś jak obejście już mam - odpalam śrubokrętem ;). wolałbym naprawić a nie wymieniać (bo wtedy albo wymiana wszystkich zamków albo drugi klucz. Trzeba tez zakodowac nowy klucz - pestka immobilizera w kluczyku) |
|
|
|
|
Acree

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Ja, mam w golficjuszu obejscie stacyjki juz ze trzeci rok, z kluczyka nie kreci sie rozrusznik : d, pod kierownica mam specjalny guziczek do odpalania : D jeden kluczyk a przynajmniej jak ktos nie wie to go nie odpalli : D |
|
|
|
|
Mateusz
WIELUNIAK I'Amsterdam

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]Acree
[/b]
uważaj, bo tymi postami na forum wzbudzasz zainteresowanie swoim autem wśród wielbicieli aut zabytkowych....
Na Twoim miejscu bym auto porządnie łańcuchami do jakiś barierek przykuł jak go parkujesz na noc. :wink: |
|
|
|
|
Acree

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|