Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
gdzie naprawic stacyjke?
Author Message
dislike
Przyjeżdża na zakupy

Posted:    gdzie naprawić stacyjkę? [ !!! ]

Gdzie w Wieluniu lub okolicy naprawić stacyjke w fjordzie? Da się przekręcić tylko to 1. pozycji.

zbigie
Dojeżdża PKSem

Posted:     [ !!! ]

Wg mnie nie masz chyba za dużych możliwości. Pytanie jak stara jest ta stacyjka i co jest powodem usterki. Gdy ja miałem problemy ze stacyjką mechanik wysłał mnie do salonu po nową za 600 zł, jednak nie posłuchałem go, pojechałem na szrot i kupiłem za 40 zł używkę i działa już dwa lata. Problem tylko w tym, ze trzeba mieć dwa klucze - do stacyjki i do zamków.

Acree
Mieszka pod Wieluniem
Gendo Addict

Moja kolezanka ma w skodzie komplet trzech kluczy, kazdy do czego innego : D mozesz tez zrobic obejscie stacyjki za pare zlotych i odpalac z guziczka : >

red
Moderator

Elektryka u Kubasika, Wieluń, Plater 5.

dislike
Przyjeżdża na zakupy

red, dzíeki za sugestie.

Coś jak obejście już mam - odpalam śrubokrętem ;). wolałbym naprawić a nie wymieniać (bo wtedy albo wymiana wszystkich zamków albo drugi klucz. Trzeba tez zakodowac nowy klucz - pestka immobilizera w kluczyku)

Acree
Mieszka pod Wieluniem
Gendo Addict

Ja, mam w golficjuszu obejscie stacyjki juz ze trzeci rok, z kluczyka nie kreci sie rozrusznik : d, pod kierownica mam specjalny guziczek do odpalania : D jeden kluczyk a przynajmniej jak ktos nie wie to go nie odpalli : D

Mateusz
WIELUNIAK
I'Amsterdam

[b]Acree
[/b]
uważaj, bo tymi postami na forum wzbudzasz zainteresowanie swoim autem wśród wielbicieli aut zabytkowych....

Na Twoim miejscu bym auto porządnie łańcuchami do jakiś barierek przykuł jak go parkujesz na noc. :wink:

Acree
Mieszka pod Wieluniem
Gendo Addict

Jeszcze nie zabytek, conajwyzej grat : D

Vertus
Przejeżdżał przez Wieluń
DJ VERTUS

[quote][/quote] Witam w Tęczy tam gdzie dorabiają klucze koleś naprawia .

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: