Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-12-02, 19:52 EURO 2012
Zakładam temat którego brakuje chyba na forum . Zbliża się do nas wielkimi krokami wiec można czasami porozmawiać o tym co dzieje się wokoło EURO .
Po dzisiejszym losowaniu wygląda to tak .
Grupa A: Polska, Grecja, Rosja, Czechy.
Grupa B: Holandia, Dania, Niemcy, Portugalia.
Grupa C: Hiszpania, Włochy, Irlandia, Chorwacja.
Grupa D: Ukraina, Szwecja, Francja, Anglia.
Lepiej chyba być nie mogło , tylko czy to dobrze czy źle ?? .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Lepiej chyba być nie mogło , tylko czy to dobrze czy źle ?? .
Moim zdaniem nasi się teraz za bardzo 'podniecą' że trafili na dość lajtowy koszyk i wiecie co z tego wyniknie? Można się tylko domyślać.. Nie chcę być złym prorokiem i to nie przystoi tak nie wierzyć we własny naród ale historia pokazuje, że lepiej gramy z bardziej wymagającymi zespołami niż właśnie z tymi, z którymi 'powinniśmy wygrać'.
I nie zapominajmy o tym, że z tego co pamiętam, to chyba my najgorzej wypadamy w rankingu FIFA ze wszystkich drużyn biorących udział w Euro2012 Więc to nasi przeciwnicy mają więcej powodów do zadowolenia aniżeli my
wieluniaczek Przyjeżdża na zakupy czujny obserwator
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 336 Piwa: 1/1 Skąd: z miasta
Wysłany: 2011-12-02, 21:44
gdzieś na forum przeczytałem taki komentarz:
1-mecz otwarcia
2-mecz o wszystko
3-mecz o Honor
_________________ Witaj Gość cieszę się że jesteś i pozdrawiam Cię
Wręcz przeciwnie. Presja może ich zjeść bo teraz zacznie sie od nich wymagać awansu. Jednym słowem zacznie się pompowanie balonu, który może pęknąć z wielkim hukiem, ponieważ wcale nie musi być tak łatwo o awans. Pod wzgledem ekonomicznym również troche nie ten tego bo holendrzy, niemcy, anglicy, francuzi i skandynawowie grają na Ukrainie.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-12-02, 22:12
Ekipa Platiniego to chyba wiekszy beton niz PZPN hahaha Super "losowanko" . Moze wyjdziemy z grupy ;d
Uprościłem, Ty musisz komplikować... mam nadzieję, że polityka na boisku miejsca mieć nie będzie i obędzie się bez absurdów typu: "Proszę nie rozsiewać plotek, że zarabiam 170 tysięcy złotych, zarabiam 50 tysięcy brutto - mówił Grzegorz Lato".
Wysłany: 2011-12-03, 08:38
Ferbik napisał/a:
Uprościłem, Ty musisz komplikować...
Nie ja zacząłem o polityce
Ale swoją drogą fajny scenariusz może mieć Euro 2012. W sumie to zawsze jestem niepoprawnym optymistą i wierzę w naszych. Oby dali radę .
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2011-12-03, 08:45
Losowanie dla Polaków mega fuksiarskie moim zdaniem.
Przed losowaniem stawiałem, że trafimy w grupie: Anglie, Szwecje i Danie.
Troszke szkoda, że nie mamy mocniejszego rywala od Rosji z 2 koszyka.
Cieszyć się można, ale wylosowane zespoły w naszej grupie to nie ogórki i uważam, że awans do następnej rundy będzie dużym sukcesem.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-12-03, 09:27
Marta napisał/a:
Moim zdaniem nasi się teraz za bardzo 'podniecą' że trafili na dość lajtowy koszyk i wiecie co z tego wyniknie? Można się tylko domyślać..
No właśnie , zacznie się gadka że na bank już z grupy wyjdziemy , piłkarze w to uwierzą i już mamy klops . Już kilka razy mieliśmy "słabe" grupy .
Oczywiście wierzę że się uda , podchodzę z nastawieniem że ćwierćfinał to minimum .
Inne kibicowanie nie wchodzi dla mnie w grę .
Fajnie zapowiada się kibicowsko , szczególnie z Grecją . Będę się starał być na jakimś meczu naszych , jak się nie uda to fanzona w Wrocławiu na bank . Marta a ty jak , wybierasz się ??
Jeszcze jedno pytanie mnie męczy , kto zaśpiewa hymn ????
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-12-03, 13:05
W piłkę to się gra na boisku, a nie kalkuluje co by było gdyby … . Dla naszego zespołu nie ma łatwych drużyn, wszystkie stawiają nam niesamowicie duże wyzwania. Łatwo nie będzie i raczej należę do pesymistów w tym względzie niż do optymistów
A tak z mojej obserwacji, to polskim piłkarzom gra się pewnie o wiele lepiej z Niemcami, jak np. z Kongo
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum