Na ten sezon Pepe Jeans proponuje paniom kolekcję Bits and Pieces, a także inspirowaną starodawnymi kostiumami pirackimi i hawajskimi kolekcję Castaway oraz łączącą elementy różnych kultur kolekcję Culture Club.
Panowie w sezonie wiosna/lato 2006 mogą wybierać ubrania z inspirowanej angielskim stylem klubów tenisowych, wyścigów czy regat kolekcji Oxbridge Regatta, lub z nowoczesnej linii Engineered Originals. Dla tych, którzy lubią podróżować w odległe zakątki świata by tam czerpać inspirację, Pepe Jeans stworzyło lekką kolekcję Drifter.
źródło: ftv.pl
Nie wiem jak wam, ale mi sie ta kolekcja podoba bardzo
Dla chetnych :Najnowsza kolekcja dostępna jest w sklepach Pepe Jeans London w Warszawie: w Galerii Mokotów, ul. Wołoska 12, w CH Arkadia, ul. Jana Pawła II 82, w centrum outlet FACTORY, Pl. Czerwca 1976 r. nr 6. oraz w Krakowie w CH Galeria Kazimierz, ul. Podgórska 34.
Pomogła: 12 razy Wiek: 43 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-02-17, 22:58
Basia napisał/a:
Dla chetnych :Najnowsza kolekcja dostępna jest w sklepach Pepe Jeans London w Warszawie: w Galerii Mokotów, ul. Wołoska 12, w CH Arkadia, ul. Jana Pawła II 82, w centrum outlet FACTORY, Pl. Czerwca 1976 r. nr 6. oraz w Krakowie w CH Galeria Kazimierz, ul. Podgórska 34.
troche daleko
ja myslalam, ze w tym sezonie inspiracja sa cyganie, ale moze sie myle....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum