Szanowny Zygmuncie!
W imieniu społeczności forum wielun.biz chciałbym Cię serdecznie zaprosić do wzmożonego uczestnictwa w życiu forum poprzez inicjowanie dyskusji oraz wpisywanie komentarzy w ulubionych działach.
Wielu użytkowników forum prosiło o Twój powrót na łono wielun.biz argumentując, iź Twoja osoba oraz komentarze wnosiły wiele pozytywnych emocji oraz cennych uwag do naszej małej internetowej społeczności.
Z poważaniem:
Może być takie coś? Trochę na szybko sklecone, ale zauważyłem że dzisiaj jest dzien dziecka dla mareksa i chciałem się wpisać w tą miła atmosferę
Jak cos to poprawcie.
Zygmunt niestety nie raczył mi odpisać, ale za to widzę że płodzi posta za postem.
Cóż oficjalnie mogę już powiedzieć, że użytkownik Zygmunt Stary powrócił ze spokojem na nasze forum.
No to czekam teraz na pierwsze starcie na linii - red vs. Zygmunt Stary
Myślę, że on już znajdzie odpowiedni temat i dobierze do tego odpowiednie słowa, aby tak się właśnie stało.
Tylko Radek, nie daj się wyprowadzić z równowagi.
Wysłany: 2010-02-24, 14:40
Podejrzewam że najpierw będzie miał ze mną starcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum