4 miliony Polaków nie potrafi czytać ze zrozumieniem!
Wpisując dwa słowa w wyszukiwarkę trzeba zaznaczyć opcję, żeby szukał wszystkich (wpisanych słów)! Ban/browara stawiasz*
Oj! A może umieściłbyś na forum informację na temat opcji"szukaj". Wtedy nie byłoby zamieszania a ty nie musiałbyś tak często posługiwać się kolorem czerwonym i wykrzyknikami
A jeśli chodzi o temat "Wesela......" to dobrze by było jakby ktoś go podzielił i oddzielił posty.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Oj! A może umieściłbyś na forum informację na temat opcji"szukaj". Wtedy nie byłoby zamieszania a ty nie musiałbyś tak często posługiwać się kolorem czerwonym i wykrzyknikami
Google też ma dać instrukcję, żeby np. szukano na wszystkich stronach, czy tylko na polskich? Glizda ja Cię proszę. To, że naród jest ułomny i leniwy w ogromnej liczbie przypadków nie obliguje nikogo do chęci nauczania, jeśli ktoś sam nie chce spróbować.
Panterka napisał/a:
Ja zaznaczałam tą opcję i mnie też nie działa.
Sprawdzę w domu jak to robisz, a jak też zaliczasz się do 4 milionów to porozmawiamy inaczej
glizda, powiedz mi po co powielać oczywistości? W wyszukiwarce jest parę opcji do wyboru, są na tyle czytelne, że nie potrzeba dodatkowego opisu. A próbowanie nie skończy się zablokowaniem internetu. Nie będę pisał FAQ do czegoś, co powinno być oczywiste w obsłudze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum