Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
szukam sklepu z artukulami na chrzest
Author Message
sandrahaha
Przyjeżdża na zakupy
:)

Posted:    szukam sklepu z artukulami na chrzest [ !!! ]

tak jak w temacie... wiem ze na warszawskiej na zakrecie przed bodzio byl sklep z artukulami na slub ale czy na chrzciny?? potrzebna mi szatka, swieca, zaproszenia, male pudeleczka papierowe zeby aniolki z gipsu wlozyc (podziekowania). a moze jakies ubranka fajne?? znalazlam na allegro-babeczka z lodzi sprzedaje... chodzi mi o cos w takim stylu

http://allegro.pl/ubranko-do-chrztu-firmy-krasnal-80-cw001-chrzest-i1460852966.html

chodzi mi o to zeby to ubranko nie bylo na raz... bo to np co linka dalam to mozna kurteczke na codzien miec...

Ferbik
Administrator

Posted:     [ !!! ]

[b]sandrahaha[/b], nie był, tylko jest nadal ten sklep.
Kupisz tam rzeczy do chrztu jak najbardziej. Szatkę a raczej chusteczkę do chrztu i świecę też tam zakupiliśmy. Sklep typowo z dewocjonaliami. Z tego co się orientuję zamknięty w środy.

sandrahaha
Przyjeżdża na zakupy
:)

dziekuje ferbik za pomoc... i to nie pierwszy raz :) punkt leci dla ciebie za pomoc :)

Bethi
Wieluniaczek
Festina lente

Ubranko i świecę możesz kupić w Terjanie na ul. Św. Barbary albo na ul. Kaliskiej w sklepie Smykoland. Chociaż największy wybór jest właśnie na Warszawskiej. Wszystko co tylko chcesz do ślubu, chrztu, na urodziny, 18-tke. Nawet sklepy w Sieradzu nie mają takiego wyboru

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: