Wysłany: 2006-11-26, 23:14 Zjebane w wybory we wsi Wieluń
Co sądzicie o wyborach na burka Wielunia?
Bo ja myślę, że ludziom, ktorzy pozyja mniej niz 4 lata powinni zabronic prawa glosu - wtedy okrasa wygralby w 1 turze. No a tak witamy w ciemnogrodzie.
No to mam kolejne lata przegrane dla Wielunia nic tylko uciekac
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
(słowo wymoderowano) chyba.
Niestety teraz (słowo wymoderowano) trzeba będzie uważać w (słowo wymoderowano) co się pisze na forum, więc proponuję przenieść się do podziemia, jakim jest Area 51.
heheheh... dobry pomysł. uciekamy do podziemia. niestety. a wiecie drodzy forumowicze że policja ściga mnie za zaklejanie plakatów Majchra plakatami Testa Rossy podobno wszczeli dochodzenia czy coś. jaja jak berety. przysyłajcie mi paczki do pierdla
To kolejne cztery lata w plecy dla miasta , bo jakiś wąsaty (słowo wymoderowano) rządzi miastem , zaraz wpriwadzi podatek za oddychanie , bo w poprzedniej kadencji wprowadził podatek od psa ... ehhh
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum