Wysłany: 2013-05-20, 15:19 poszukuje kogoś kto wypierze takicerke w aucie.
tak jak w temacie poszukuje kogoś kto wypierze mi tapicerkę z auta dokładniej ciężarówki. tapicerka jest zdemontowana. może ktoś zna kogoś kto się takim czymś zajmuje.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Lip 2011 Posty: 71 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-05-20, 15:36 jadąc do bramy głównej naszego cmentarza po lewej
stronie masz tzw bloki poniemiecki i w tym najbliższym bramy (chyba to jest Roesfelta 2) jest firma piorąca tapicerki i dywany.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2013-05-20, 16:26
Może nie chce Ci się tego robić, ale wystarczy, że kupisz Dimer. Tani, a w odpowiedniej proporcji wymieszany z wodą czyści wszystko. Ten sam środek jest używany w różnego rodzaju myjniach. Tylko trzeba z nim ostrożnie, żeby nie zniszczyć materiału.
Pierze u siebie na Głowackiego lub u klienta. Moje auto nie miało pranej tapicerki 7 lat. Teraz jest błysk . Polecam gorąco! Nr tel. do Łukasza 531 928 769.
Michał Nowak 793490090 Auto myjnia, pranie tapicerek, mycie elewacji budynkow, mycie kostki brukowej, mycie dachów... itd
ul Wojska Polskiego 45 w podwórku Krak-Gaz
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum