Widzę, że nikt nie zainteresował się tematem e-palenia. Ja wapuję już od 10 miesięcy i uważam, że jest to dobra alternatywa dla tradycyjnych papierosów. Czuję się o niebo lepiej, nie truje innych, nie smrodzę, a i koszty są dużo mniejsze niż zwykły papieros. Widziałem kilka wapujących osób w Wieluniu, ale chyba nie odwiedzają tego forum. Pozdrawiam
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2012-10-10, 20:58
Mój mężuś swego czasu przestawił się na e-papierosa po czym wrócił do tradycyjnego palenia. Teraz od paru miesięcy nie pali już nawet tradycyjnie i tak jest najlepiej:)
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Moja matka przechodziła fazę e-papierosów gdy rzucała palenie. Obecnie e-papieros lezy dzis w kartonie i porasta kurzem.
Gdzie w Wieluniu, o ile w ogóle można kupić płyn do E-PAPIEROSA??? rzuciłam palenie a za chwilę braknie mi płynu nikotynowegoo i będę musiała wrócić do normalnego palenia czego nie chcę!!!! Proszę o informacje
Moja matka przechodziła fazę e-papierosów gdy rzucała palenie. Obecnie e-papieros lezy dzis w kartonie i porasta kurzem.
Gdzie w Wieluniu, o ile w ogóle można kupić płyn do E-PAPIEROSA??? rzuciłam palenie a za chwilę braknie mi płynu nikotynowegoo i będę musiała wrócić do normalnego palenia czego nie chcę!!!! Proszę o informacje
Jakie "musiała"? Palenie to na szczęście nie obowiązek:) A płyny lepiej na allegro kupić bo taniej i większy wybór. Sam miałem e-papierosa i fajna sprawa, ale papierosów całkowicie mi nie zastąpił. Później e-papierosa zgubiłem, fajki rzuciłem i jest mi z tym dobrze:)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Na Kaliskiej i nie rzuciłaś palenia, tylko tak sobie wmawiasz U mnie poniewiera się miętowy, jakby ktoś chciał.
Dziękuję za info
Palenie rzuciłam, jestem od prawie pół roku wolnym człowiekiem. Polecam każemu palaczowi, podstawa to markowy e-papieros. Chętnie podziele się swoimi doświadczeniami z e-papierosem.
Poszłam po płyn a kupiłam nowego e-papierosa, fantastyczny!!!
Ostatnio zmieniony przez MałaJa 2012-10-25, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Zgadza się, tylko nikotyna bez ponad 4000 związków rakotwórczych, substancji smolistych, czadu i smrodu, Poprawiła mi się cera, włosy i pachnę jak kobieta.
Ja osobiście uzywam też płynów bez nikotyny o smakach specjalnych i owocowych, są niesamowite, tych z nikotyną jeszcze potrzebuję ale już w bardzo małych ilościach.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Paź 2012 Posty: 11 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń Londyn
Wysłany: 2012-10-25, 21:24
MałaJa napisał/a:
edzia i odziu napisał/a:
Na Kaliskiej i nie rzuciłaś palenia, tylko tak sobie wmawiasz U mnie poniewiera się miętowy, jakby ktoś chciał.
Dziękuję za info
Palenie rzuciłam, jestem od prawie pół roku wolnym człowiekiem. Polecam każemu palaczowi, podstawa to markowy e-papieros. Chętnie podziele się swoimi doświadczeniami z e-papierosem.
Poszłam po płyn a kupiłam nowego e-papierosa, fantastyczny!!!
Też tak chcę ale opinia jest taka że to nie działa a wydatek jest nie mały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum