dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 45 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-02-21, 11:15
Mateusz napisał/a:
To było tylko zapytanie z mojej strony, jako że doping zdarza się nawet u najwybitniejszych sportowców i są różne przypadki.
A teraz dlaczego milczysz? Zadawać głupie pytania potrafisz, ale przyznać sie do błędu i przeprosić juz nie? Chyba, że masz jeszcze inną głupia teorie, o którą chciałbys tylko zapytać?
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Ostatnio zmieniony przez dawid 2009-02-21, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
To było tylko i wyłącznie zapytanie z mojej strony bo śmierć w wieku ponad 20 lat jest czymś nienaturalnym.
Gdybyś jednak chciał dać zarobić adwokatom wieluńskim to możesz rozważyć wytoczenie mi procesu. A jak chcesz opluć moją osobę na tym forum, to jest dział zażalenia, chyba że administracja stworzy jakiś nowy.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-02-21, 19:03
Oczywiście największe wyrazy współczucia, dla najbliższych Kamili, i dla całego kochającego lekkoatletykę, świata.
Umiera młoda sportsmenka, i to powinno dać nam wszystkim do myślenia, bo Kamila nie jest pierwszą ofiarą tak nagłego odejścia z tego świata. W ostatnich czasach takich przypadków, światowe areny sportowe odnotowują coraz częściej, zatem jakaś tego przyczyna istnieć musi. Być może uwarunkowania genetyczne, być może, ale kwestia olbrzymiej presji, jaką nakłada się na zawodnika, nie może zostać pominięta jako ewentualna sprawczyni tychże nieszczęść tak młodych ludzi.
A i nie bez winy jesteśmy też my, normalni sportowi fani, naszych „pupilków”, którzy wymagamy od nich, coraz więcej, i ...... coraz więcej. Granice ludzkiej wytrzymałości, gdzieś niestety się kończą, tak jak wszystko zresztą.
Pamiętajcie, o zmarłych mówi się dobrze, albo nie mówi się wcale.
Cześć Jej pamięci.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum