Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2012-04-28, 10:08
Ze swojej strony dodam tylko, że Najman nie powinien wyjść na ring z takim przygotowaniem (lub jego brakiem), ale widocznie dostał dobrą kasę i pozwolił zrobić z siebie pośmiewisko.
Aż ciężko zrozumieć jak taki świetny pięściarz dał się zrównać z ziemią, pozwolił by jego naród był przeciwko niemu. Z trudnością również czyta mi się jego historię, początki walk:
Cytat:
W zawodowym boksie zadebiutował 30 kwietnia 2001, przegrywając przez nokaut. W kolejnych dwóch walkach również poniósł porażki przed czasem (w tym z rozpoczynającym zawodową karierę Dawidem Kosteckim). Następnie, w latach 2004-2008, wygrał 12 walk z rzędu, efektem czego był występ w walce przeciwko Andrzejowi Wawrzykowi, której stawką było zawodowe międzynarodowe mistrzostwo Polski w wadze ciężkiej.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-04-28, 14:58
Koksu jak na taką mase wcale nie jest wolny... Jego zasięg nóg jest większy niż zasięgu rąk boksera, więc nie pozwolił pod siebie podejść. Poza tym takiej masie trudno jest cokolwiek zrobić.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-05-11, 09:03
Ten śmiech bestii mnie rozkłada . Plus dla niego za poczucie humoru mario mario mario
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-05-13, 10:15
Walka Materli po prostu wyrwała mnie z kapci .....brak słów szacunek . Mamed nareszcie może pojedzie do UFC i zobaczymy co jest wart , Pudzian z Bestia cyrk dla ubogich .
Dziewczyny wprowadzające zawodników mniam mniam , ktoś wie co to za piękność śpiewała na wejściu ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2012-05-14, 20:26
Ta co na początku śpiewała to podobno Nenka ;F kawałek Heartbeat
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Wysłany: 2012-05-15, 20:40
Mówimy chyba o kimś innym , ja mówię o tej pani
Antoine de Saint-Exupery
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2012-05-16, 00:46
Oryginalna piosenka jest wykonywana przez Nnekę i nosi tytuł: Nneka - Heartbeat. Tutaj jest producencki remix tej piosenki z C&S: http://www.youtube.com/watch?v=qUsm3PCoGIE (chyba najbardziej popularny) - ten cover dla mnie jest tragiczny ;p.
Mamed to Mamed, nie ma co mówić - klasa sama w sobie. Ale dla mnie najlepszym zawodnikiem gali był (słowo wymoderowano) - szacun niesamowity.
Wysłany: 2012-05-17, 15:58
Ta pani nazywa sie Anna Karawan !!
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-05-18, 08:08
Jak Marcin Najman zamawia w knajpie?
Wysłany: 2012-05-27, 11:01
Ktos ogladał wczorajsza /dzisiejszą gale UFC ?? . Nie widziałem jeszcze tyle krwi na ringu
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum