Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-06-14, 09:16
Wychodzi na to, że jednak nie będę mógł się wybrać na ten Rajd. Pokrywają mi się terminy i nie dam rady się przeteleportować
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Łukasz'79, no to widzę, że z kondycją u Was w porządku
Zapraszamy zatem Jednak wcześniej trzeba się spotkać i ustalić już co i jak, myślę, że spotkanie będzie na przełomie czerwca/lipca. Dam jeszcze znać oczywiście.
Jak w tygodniu Wam pasuje, to również możemy się umówić na tych paredzieścia kilometrów
Zazwyczaj jeździmy od pon-czwartku, oczywiście jak nie pada i jak nie ma ciekawego meczu , możemy nawet dzisiaj się umówić tak po 19-ej parę minut. Ja po 18-ej jestem w Wieluniu to sprawdzę na forum czy ktoś nie ma ochoty na przejażdżkę ok 20/25.
Wysłany: 2012-06-14, 11:46
Podajcie jakie przysługują Wam ulgi na pociąg i inne. Potrzebne do szacowania kosztów. Można na PW
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Dodano:
O dziwo mapę Jury Krakowsko-Częstochowskiej kupiłem w naszym Neptunie za (sic!) 10zł, gdzie w internetowym sklepie u producenta kosztuje 20,90zł + przesyłka. Czegoś tu nie rozumiem... w każdym razie zamówiłem jeszcze parę sztuk map Wyżyny Wieluńskiej, mają być na przyszły tydzień.
Podajcie jakie przysługują Wam ulgi na pociąg i inne. Potrzebne do szacowania kosztów. Można na PW
Ja oczywiście na rajd się piszę , razem ze mną będzie jeszcze jedna osoba ..... Co do ulg ja jestem już za stara Natomiast mój towarzysz to jeszcze student więc ulgi mu przysługują
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2012-06-14, 20:16
A ja znam Krzyska Ibisza, więc jadę za darmo
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Wysłany: 2012-06-14, 20:33
Zgodnie z regulaminem paszporty Polsatu należy oddać dla administracji forum w ciągu roku od rejestracji!!
(moderatorzy też muszą mieć jakieś profity)
Mam rozumieć, że Dawid i Dusiu po pierwsze jedziecie a po drugie, że nie macie ulg ustawowych?
Na rajd jestem w stanie załatwić parę sakw tego typu:
w bardzo za****stej cenie. Ktoś chętny? Taka sakwa zapewni nam zabranie pełnego bagażu na taką podróż. Na chętnych czekam do końca tygodnia, ceny jeszcze nie znam, ale zapewniam: śmieszna.
Wysłany: 2012-06-14, 21:54
Jadę, jadę Ulg niestety żadnych nie posiadam
Ferbik, ja poproszę o jedną sakwę
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum