Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-07-20, 10:31
Jutro startujecie ?? . powodzenia życzę i przyczepności
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-07-20, 11:42
zycze swietnej pogody, przyczepnosci i sily do walki
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Jutro internauci z forum wielun.biz wyruszają w czterodniowy rajd rowerowy szlakiem orlich gniazd. Wystartujemy około 10.30 - zapowiada Marcin Adamczyk, administrator forum:
- Ten pierwszy dzień będzie najbardziej kondycyjnie ciężki. Startujemy z Zabierzowa spod Krakowa, mamy do przejechania około 70 km. Zwiedzanie jak najbardziej. Mam rozpisaną trasę praktycznie kilometr po kilometrze przez mojego przyjaciela, który jest zapaleńcem i trudno się zgubić. Czy się obawiamy? Nie, myślę, że nawet pogoda nam sprzyja, prognozy są obiecujące. Nie ma chyba czegoś, co by nas mogło zaskoczyć.
Internauci będą mieli codziennie do pokonania około 70 km. W grupie 15 osób, które pojadą w rajdzie są trzy panie. Pomysł na jego zorganizowanie narodził się 6 lat temu, ale dopiero teraz udało się go zrealizować. Marcin Adamczyk ma nadzieję, że w przyszłym roku uda się zorganizować rajd nad Bałtykiem.
Wczoraj jeszcze odbyło się spotkanie organizacyjne, skrzynka została praktycznie opróżniona a rzeczy rozdzielone na poszczególnych uczestników.
Oprócz tego dziś zastanawiałem się, od czego mnie tak krzyż boli, a ja wczoraj ćwiczyłem właśnie plecy. Mój mały hantelek. Gdyby nie klapki kubota, byłoby zdecydowanie lżej.
Na stronie napisali, że są dwie panie, a w wiadomościach podali, że pojadą trzy. To ile Forumowiczek się wybiera? Też bym chciała, ale jutro mam małą uroczystość-chrzest chrześniaka.
kitor, też tak powtarzam. Oprócz tego, że dziś przy pakowaniu rozjechał mi się zamek, to żadnego innego złego omenu nie było. Ale wyszło na to, że taktyczne kombinerki się przydają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum