Powiem Wam że data rajdu wypadła bardzo fajnie, ponieważ my od 21 działamy na CZYSTEJ JURZE, rajd zaczyna się od 22, tak bokiem patrząc, świetna promocja naszego regionu, może nawet i naszego miasta. Myślę, że bardzo fajnie to pokarze, że wieluniacy jednak potrafią się fajnie zebrać Przy dobrych wiatrach może spotkamy się w Sokolich
UWAGA UCZESTNICY RAJDU!
Wstępnie proponuję spotkanie na czwartek, 28 czerwca. Obecność obowiązkowa! Miejsce jeszcze uzgodnimy i podam w międzyczasie, ale godzinę proponuję na 19:00.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2012-06-26, 17:11
Ponieważ jestem jutro do dyspozycji mojego dziecka przez cały dzień, to przyjście na spotkanie uzależniam od godziny i miejsca spotkania. Im bliżej mnie i wcześniej, tym lepiej Przyjdę najwyżej z Zośką
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Frekwencyjnie słabo.
Fotoaparatka
Kasiex
Łukasz'79
Masakra!
Kitor
Ourson
Stefan
ja
Mrówek.
Nieobecność usprawiedliwioną masz Ty, Agnieszka, Jaro i Krzyś.
Nie usprawiedliwiam: dawida, Jarkau oraz dusia. Ci, którzy byli dzisiaj dostaną małego bonusa, o którym mówiłem na spocie
Ustaliliśmy myślę, że większość tego, co powinno być ustalone. Ty szczegółów niestety się nie dowiesz, będziesz jechał na zaufanie
Już się tłumaczę. Nie mogłem przybyć, gdyż jakieś debile zabawiając się wiatrówką trafili w mój samochód ( stałem wtedy od niego 1,5m). A wszystko działo się w Niemodlinie. W czasie spotkania byłem jeszcze na Policji, do Wielunia wróciłem około 21.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum